Частно детско заведение „Вълшебен свят“

Частна детска градина "Вълшебен свят" Панчарево

Адрес: 1137 София, кв. „Панчарево“, м. Детски град, ул. „Златна ябълка“ 1, до Англо-американското училище

Виж местоположението в Google Maps

Базата ни е разположена в район „Панчарево“, в близост до парк-комплекс „Камбаните“. Близостта с планината предоставя възможност на децата Ви да бъдат по-дълго сред природата и да дишат така необходимият им чист планински въздух, играейки свободно. Децата Ви ще бъдат обучавани и възпитавани по утвърдена програма от МОН и под ръководството на педагогически екип с висок професионализъм.

Всеки родител желае красиво бъдеще на детето си. В основата на щастливия живот лежат образованието и здравето. Този фундамент се изгражда още от ранно детство. Вложихме любов, професионализъм и творчество, за да създадем вълшебен свят за децата, които ще възпитаваме и обучаваме. Осигурихме храна, приготвена с органични продукти от сертифицирана по ISO фирма за детско хранене. Формирахме екип от квалифицирани, обичащи децата специалисти. Изградихме го в екологично чист район, далече от вредните въздействия характерни за големия град и същевременно в непосредтвена близост до него.

В детската градина са създадени условия за изграждане на един щастлив, разнообразен детски свят. ЧДГ „Вълшебен свят“ се намира в един от най-чистите райони в София – „Панчарево“. В чудесния новопостроен учебен комплекс от 5 къщи със самостоятелни спортни салони, обширен и озеленен двор, тенис корт, пясъчници, детски обезопасени площадки и съоръжения, всичко въздейства и възпитава.

В Детската градина създадохме обстановка близка до домашния уют. Ние разполагаме със светли и просторни занимални,както и с уютни спални. Интериорният дизайн включва елементи пресъздаващи природната среда. Всичко това е съобразено с изискванията за детска градина и с възрастовите особености на децата. Комплексът е обезопасен срещу вредни посегателства с жива охрана и видеонаблюдение. За вашето спокойствие и сигурност на децата сме подсигурили 24 часа жива охрана и видео наблюдение в двора на комплекса и около него.

Осигуряваме транспорт „от врата до врата“ по желание на родителите, като таксата за тази услуга до края на 2013 г. е включена в месечната такса.


View Pancharevo – Places of Public Interest in a larger map