Каяк зона Панчарево

Адрес: 1137 София, кв. Панчарево, Национална гребна база „Средец“, хангар 7,

Виж местоположението в Google Maps

Тел. 0894 922 014; 0886 555 527 www.kayak-zone.bg; facebook

kayak-zone-site-logo

Само на 10 километра от центъра на София, Вие или вашето дете може да опитате един различен спорт, като се възползвате от нашата оферта. На красивото езеро в Панчарево, можете да погребете на каяк, един различен спорт, не толкова масов но достатъчно вълнуващ. На гребна база „Средец“ в Панчарево ”Каяк Зона„ съвместно със спортен клуб по кану-каяк „Левски” обединяват усилия в популяризирането на този спорт сред населението.

Децата могат да направят своите първи загребвания още на 10 годишна възраст под зоркия поглед на клалифицирани треньори по каяк. Клуба подготвя млади състезатели по каяк – момичета и момчета, които вземат участие в Републиканските първенства от вътрешния спортен календар. Това което се цели е да се затвори цикъла на обучение по каяк от най-малките до най-големите. Работи се в направленията „Спорт за високи постижения” и ”Спорт за деца през свободното време„. Клубът реализира участия в проекти към Министерство на младежта и спорта за безплатно обучение по каяк през ваканцията за ученици, като всяка година броя на записалите се деца се увеличава.

Освен за малките гребци е помислено и за по-големите. „Каяк Зона” предлага каяци под наем за любители. За да опиташ да гребеш не е нужна никаква предварителна подготовка, просто повече ентусиазъм, спортен екип и доброто настроение. Срещо 10 лева на тренировка всеки желаещ навършил 18 години може да опита това предизвикателство. Цената включва: лодка, гребло, спасителна жилетка, инструктаж. Лодките са специално подбрани за начинаещи гребци и трудно се обръщат. Освен на Панчаревското езеро „Каяк Зона„ организира еднодневни преходи с каяци на яз. Искър. Карането на каяк вече е лесно и достъпно, това е занимание с което може да разпуснете след работния ден с приятели и колеги или да се забавлявате с Вашето семейство през почивните дни.

Цена 10 лева на човек за 1 час

Деца над 10 г могат да гребат самостоятелно в едноместен каяк, под зоркия поглед на клалифициран треньор по каяк. Родител и дете могат да гребат заедно в двойка каяк. Спасителните жилетки и инструктажа са задължителни. Деца под 10 години задължително с придружител

нмм

БЕЗПЛАТНО ОБУЧЕНИЕ ЗА ДЕЦА. С предварително записване на 0894 922 014

Проверете силите си и се насладете на новото усещане с Вашето семейство или приятели сред спокойните води на Панчаревското езеро!

И както казват в „Каяк Зона” – ВРЕМЕ Е ДА СЕ НАМОКРИШ!

dragon_boat-pancharevoКаяк на ез. ПанчаревоКаяк на ез. ПанчаревоКаяк на ез. ПанчаревоКаяк на яз. ИскърКаяк на яз. ИскърКаяк на яз. ИскърКаяк за деца