За контакти и реклама

Сайтът Pancharevo-Bg.Com е частна собственост. По всички въпроси, свързани с функционирането му използвайте:

e-mail: [email protected]
GSM: 0889 930 889 – Александър Найденов

Представяне на Pancharevo-Bg.Com

www.pancharevo-bg.com е сайт, който дава възможност за намиране на полезна и изчерпателна информация за Панчарево на едно място и е разработен, за да улесни потребителите в търсенето и избора нa конкретна информация, която е организирана в категории и е лесно достъпна чрез навигационното меню. Най-популярната информация се сортира на по-предни позиции за по-лесна достъпност.

Aудитория на Pancharevo-Bg.Com

Посетителите на www.pancharevo-bg.com използват сайта с основната цел – да намерят добро място за своята почивка и развлечение, както и повече информация за историята, културата и обичаите на населеното място. Аудиторията е главно от хора на възраст между 18 и 60 години, с образование над средното и работа, даваща им възможност за достъп до Интернет. Най-активните посещения се регистрират от София, но има интерес и от жители на други населени места, както и от чужбина.

Изисквaния за рекламни позиции

Flash и статични банери с технически параметри:

  • Банер 1 : 728 x 90 px; до 50 KB
  • Банер 2 : 468 x 60 px; до 50 KB
  • Банер 3 : 300 x 250 px; до 50 KB

Подаването на заявки за реклама се извършва минимум 3 работни дни, преди дата посочена за начало на кампанията. Рекламните форми, ако са изработени от клиента, се подават не по-късно от 1 пълен работен ден, преди датата на стартиране на кампанията. Рекламните кампании са два вида: с продължителност до 2 месеца включително; с продължителност от 3 до 6 месеца включително. Възможна е промяна на фиксираните срокове по желание на клиента. Очакваме вашите запитвания на посочените форми за контакт!

Възможност за публикуване на малки обяви

* Продажба или отдаване под наем на продукти и услуги
* Продажба или отдаване под наем на недвижими имоти

Необходимо е да изпратите кратък текст с точно описание на продукта или услугата, която предлагате, и по желание снимки или технически параметри, за по-голяма изчерпателност. Ако има определена цена също е желателно да бъде упомената, но не е задължително. Необходим е телефон за контакт. Посочването на точен адрес не е задължително.

Текста на Вашите обяви изпращайте на e-mail: [email protected] или чрез формата за контакт с екипа на сайта. Услугата е безплатна.