Официално откриване на комплекс „Lake Point“

На 18.09.2010 се състоя официалното откриване на комплекс „Lake Point“, Национална гребна база „Средец“, едно от най-изисканите места на Панчаревското езеро и в София. Комплексът се състои от хотелска част, бирария, суши бар, кафетерия, фитнес, а в бъдеще се предвижда изграждане на кей пред комплекса, с възможност за наемане на водни колела и лодки.

Гости на събитието бяха Коцето – Калки, Васил Найденов, Искрен Пецов и Латинопартизани, актьорът Ники Сотиров, олимпийската ни шампионка по гребане Румяна Нейкова и министърът на физическото възпитание и спорта Свилен Нейков, както и много други представители на шоубизнеса, артистичните среди и спорта.  Церемонията по освещаването на комплекса започна в 19.30 ч. По-късно програмата продължи със заря над водите на езерото. За неделя – 19.09.2010 г. от 13.00 ч. е предвидено провеждането на регата „Lake point“; 15.00ч – награждаване на участниците; 15.30 – прожекция на златни моменти от българското гребане.

В един от последните хубави дни на лятото Коцето – Калки, който беше официален гост на събитието позира специално за сайта на Панчарево, върху собственото си кану!

About the Author: admin